Maatwerk voor eigen praktijk

Alle (na)scholing die we aanbieden, kunnen we ook op maat en bij u op locatie verzorgen. Zie hiervoor ons nascholingsaanbod (let op vink ook "in archief " aan). Dat is bijzonder praktisch als u bijvoorbeeld wilt inzoomen op een specifieke casuïstiek. Want de focus ligt bij maatwerk automatisch iets meer op de concrete implementatie in uw eigen praktijk. Bovendien is het ook efficiënt. U hebt minder reistijd en kosten en het levert ook nog eens een leuke teamactiviteit op.

Denk bijvoorbeeld aan de ECG-cursus voor de doktersassistenten. Wanneer u die bij ons volgt, oefent uw team met lotussen en ons ECG-apparaat. Op uw eigen locatie oefent uw team met elkaar en met uw eigen ECG-apparaat onder begeleiding van een huisarts. Het voordeel is dan dat u onderling direct concrete praktijkafspraken kunt maken.

Een ander voorbeeld is een scholing wondzorg voor huisartsen en wijkverpleegkundigen. Een maatwerktraject maakt het mogelijk om op regionaal niveau afspraken te maken en het gebruik van materialen met elkaar af te stemmen.

Wilt u meer weten over maatwerkoplossingen voor uw praktijk? Neem dan contact op met: