Nieuws

Er zijn veel vragen over de SOH-opleiding en hercertificering rond het Coronavirus. Kijk bij 'veelgestelde vragen' voor de meeste antwoorden. 

 

Welkom!

Op dit deel van de website vindt u alle informatie over de opleiding tot Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH). Mocht u nog andere vragen hebben horen wij dat natuurlijk graag. Aanmelden voor een SOH-opleiding kan via de pagina 'nascholingsaanbod'. 
 

De SOH-opleiding

Onze missie is dat doktersassistenten veilig en verantwoord zelfstandig patiënten beoordelen en behandelen. Daarmee ondersteunt de SOH de eerstelijnszorg en blijft deze toegankelijk. Dit doen wij door in de SOH-opleiding doktersassistenten competentiegericht op te leiden om bevoegd en bekwaam patiëntenzorg te leveren. 

Het competentieprofiel van de SOH-opleiding vindt u hier.

LET OP: Aankondiging in verband met Corona

De fysieke (na)scholingen en opleidingen tot en met 2 maart worden verzet of worden online uitgevoerd. Leerpunt KOEL start vanaf 3 maart 2021 met fysieke (na)scholingen en opleidingen die overdag bij Leerpunt KOEL of op externe locaties uitgevoerd worden, conform de RIVM-richtlijnen en maatregelen van de overheid, aangezien deze vallen onder praktijkonderwijs. U wordt zo snel mogelijk op de hoogte gesteld over de (na)scholing waar u voor ingeschreven staat. Bedankt voor uw begrip.