Nieuws

Er zijn veel vragen over de SOH-opleiding en hercerticficering rond het Coronavirus. Kijk bij 'veelgestelde vragen' voor de meeste antwoorden. 

 

Welkom!

Op dit deel van de website vindt u alle informatie over de opleiding tot Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH). Mocht u nog andere vragen hebben horen wij dat natuurlijk graag. Aanmelden voor een SOH-opleiding kan via de pagina 'nascholingsaanbod'. 
 

De SOH-opleiding

Onze missie is dat doktersassistenten veilig en verantwoord zelfstandig patiënten beoordelen en behandelen. Daarmee ondersteunt de SOH de eerstelijnszorg en blijft deze toegankelijk. Dit doen wij door in de SOH-opleiding doktersassistenten competentiegericht op te leiden om bevoegd en bekwaam patiëntenzorg te leveren. 

Het competentieprofiel van de SOH-opleiding vindt u hier.

(Na)scholingen en opleidingen op locatie gaan door

Wij gaan door met de fysieke (na)scholingen en opleidingen bij Leerpunt KOEL en op externe locaties. Dat doen we conform de RIVM-richtlijnen en maatregelen van de overheid.

Mocht een scholing toch geannuleerd worden, dan stellen we u tijdig op de hoogte per mail. Daarvoor hoeft u niet zelf contact op te nemen.