Algemene voorwaarden voor inschrijving en annulering

Prijzen, locaties en datum onder voorbehoud

  • Na het aanmelden via de website ontvangt u direct per e-mail een bevestiging. Ontvangt u dit bericht niet, dan hebben wij uw inschrijving niet ontvangen. Na deze bevestiging van deelname zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing.
  • Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. 
  • Annuleren kan alleen schriftelijk of per e-mail. Daarna sturen wij u een bevestiging. Ontvangt u dit bericht niet, dan hebben wij de annulering niet ontvangen.


Bij annulering berekenen wij de volgende annuleringskosten

  • Na aanmelding via de website geldt de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen, u kunt binnen die tijd kosteloos annuleren.
  • Meer dan 3 maanden voor de scholingsdatum: administratiekosten € 25,- In geval van buitenlandreizen: 25% van het scholingsbedrag 
  • 3 maanden tot en met 6 weken voor de scholingsdatum: 25% van het volledige scholingsbedrag met een minimum bedrag van € 25,- administratiekosten. In geval van buitenlandreizen: 50% van het scholingsbedrag
  • Korter dan 6 weken voor de scholingsdatum en bij "no-show": het volledige scholingsbedrag


Bij annulering of “no show” gratis scholingen

  • Bij afmelden van gratis scholingen korter dan 6 weken voor de scholingsdatum of “no show”, wordt € 25,- administratiekosten in rekening gebracht.

Noot

U kunt de annuleringskosten voorkomen door een vervangende cursist uw plaats in te laten nemen. Zij of hij neemt hiermee de cursuskosten van u over. Hiervoor dient u wel vooraf contact op te nemen met het secretariaat. Wij streven ernaar de annuleringskosten te verlagen door een vervangende cursist te zoeken. Wanneer dit lukt, vergoeden wij grotendeels de kosten aan de annulerende partij.

Afgelasting

Bij onvoldoende inschrijving wordt een scholing afgelast. Hiervan ontvangt u uiterlijk een week voor aanvang bericht. Bij buitenlandreizen is deze periode één maand.

Reis-/annuleringsverzekering

Wij adviseren u voor de nascholingsreizen een annulerings- en reisverzekering af te sluiten.

 

Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.

(Na)scholingen en opleidingen op locatie tot 9 februari worden verzet

De fysieke (na)scholingen en opleidingen tot 9 februari worden verzet of worden online uitgevoerd. U wordt zo snel mogelijk op de hoogte gesteld over de (na)scholing waar u voor ingeschreven staat. Bedankt voor uw begrip.