Over Leerpunt KOEL

De wereld om ons heen is in beweging. Continu. En laten we eerlijk zijn; in de zorg gaat dit allemaal natuurlijk nóg een tandje sneller en onverwachter. Een wereldwijde pandemie is daar een voorbeeld van, maar de echte doorgewinterde zorgprofessional weet: élke dag is hectisch, zit vol onverwachte gebeurtenissen en is nooit hetzelfde als de dag ervoor (of die erna). Maar die hectiek, daarvan gaat het zorg-bloed juist sneller stromen. Aanpassen, meebewegen, doorgaan, en zo de allerbeste zorg bieden. Daar doen we het allemaal voor. En dat vraagt niet alleen om flexibiliteit en aanpassingsvermogen, maar ook om een gezonde dosis werkplezier, pro-activiteit en initiatief.
Welkom bij Leerpunt KOEL. Wij geloven dat professionele ontwikkeling niet alleen essentieel is voor de benodigde (en vereiste) regelmatige bijspijkering van kennis, maar vooral ook om zorgprofessionals op de juiste manier te blijven uitdagen in hun werk. Want door continu gestimuleerd te worden het beste uit jezelf te halen, blijft de kwaliteit van de zorg die je levert hoog. Meer werkplezier en initiatief zijn hierbij mooie en bijzonder nuttige bijkomende voordelen. Net als tevreden medewerkers die door kunnen stromen en graag op dezelfde plek blijven werken.

Daarom bieden wij volledig onafhankelijke (!), geaccrediteerde scholing aan professionals en organisaties in de eerstelijnszorg in Nederland. En omdat wij weten dat de zorg-wereld continu in beweging is, zijn wij dat ook. Onze innovatieve scholingen zijn ontwikkeld door eerstelijns professionals die dagelijks dezelfde uitdagingen tegenkomen. We ervaren, luisteren en monitoren dus continu en weten écht wat er speelt. Dit nemen we vervolgens mee bij het bijna realtime ontwikkelen van onze scholingen en post-mbo-opleidingen.

Dit resulteert in een altijd actueel, relevant en up-to-date aanbod voor iedere zorgprofessional. Onze ontwikkelaars zijn zelf actief in de zorg, wat leidt tot direct praktische toepasbare scholingen met passende, duurzame resultaten. Veel trajecten zijn bij ons maatwerk, omdat we geloven dat dat een heel doeltreffende manier is om het beste resultaat te behalen, passend bij de specifieke behoeftes en uitdagingen van de organisatie.


Kortom; Leerpunt KOEL haalt op een innovatieve, passende en prettige manier het allerbeste uit eerstelijns zorgprofessionals. Het resultaat is een frisse, gezonde, gemotiveerde zorginstelling die helemaal up-to-date alle dagelijkse uitdagingen aangaat om zo de allerbeste kwalitatieve zorg te leveren.