Zaalhuur

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte voor uw vergadering, training of seminar? Maak dan gebruik van onze (na)scholingszalen.
 
Op onze locatie in Zwijndrecht beschikken wij over 3 ruime (na)scholings-
zalen die te huur zijn voor uw vergadering, training of seminar. De ruimten zijn allen uitgerust met beamer, laptop, internetverbinding en airconditioning.
 
In onze Informatiebrochure Zaalhuur 2020 vindt u informatie over de zalen (o.a. huurprijzen, diverse mogelijkheden op gebied catering etc.).
 
Wilt u gebruik maken van onze ruimten, neem dan contact met ons op op telefoonnummer 078-6193068 (keuze 2) of stuur ons een e-mail.

LET OP: Aankondiging in verband met Corona

De fysieke (na)scholingen en opleidingen tot en met 2 maart worden verzet of worden online uitgevoerd. Leerpunt KOEL start vanaf 3 maart 2021 met fysieke (na)scholingen en opleidingen die overdag bij Leerpunt KOEL of op externe locaties uitgevoerd worden, conform de RIVM-richtlijnen en maatregelen van de overheid, aangezien deze vallen onder praktijkonderwijs. U wordt zo snel mogelijk op de hoogte gesteld over de (na)scholing waar u voor ingeschreven staat. Bedankt voor uw begrip.