Veelgestelde vragen

Scholingen & aanbod

Ik wil graag een scholing volgen over een bepaald onderwerp, maar zie dit niet in het aanbod.

Het kan zijn dat er op het moment dat u heeft gezocht naar dit onderwerp nog geen beschikbare data waren. Het kan ook zijn dat we dit onderwerp nog niet in ons aanbod hebben. U kunt hierover het beste mailen naar de Back Office: secretariaat@leerpuntkoel.nl. Zij kunnen u vertellen of dit onderwerp er binnenkort aankomt, het wellicht in een andere scholing aan bod komt of we nemen uw wensen mee bij het ontwikkelen van nieuwe scholingen. Ook kunt u door het aanvinken van 'Zoek ook in het archief' kijken of een scholing in het verleden plaats heeft gevonden. Uiteraard kunt u altijd een mail sturen aan de Back Office met vragen over een specifieke scholing.

Ik wil graag een scholing volgen, maar de scholing zit vol.

Wanneer de scholing waarin u interesse heeft vol zit, en er geen volgende datum beschikbaar is, kunt u op een wachtlijst geplaatst worden. Klik hiervoor op ‘aanmelden’ bij de volle scholing. Login in uw account. Klik op ‘op wachtlijst plaatsen’. Wij zullen dan contact met u opnemen zodra er een nieuwe datum bekend is of er plaats vrij is gekomen.

Krijg ik een certificaat van deelname van elke scholing?

Nee, u krijgt geen certificaat of bewijs van deelname. Behalve bij onze MOH-, SOH- of TOH-opleiding en enkele scholingen zoals reanimatie- en caspirscholingen. U krijgt 1 keer per jaar automatisch een DKB-overzicht (deskundigheidsbevorderingsoverzicht) per e-mail, hierop staan alle scholingen die u het afgelopen jaar heeft gevolgd bij Leerpunt KOEL.

Ik wil een scholing volgen die niet voor mijn doelgroep geaccrediteerd is, krijg ik dan een bewijs van deelname?

Ja, wanneer u een scholing volgt die niet voor uw doelgroep geaccrediteerd is krijgt u van ons een bewijs van deelname.

Wat is een e-learning?

Een e-learning is één of meerdere modules in een online platform. E-learnings zijn te volgen zonder docent, in uw eigen tijd en wanneer het u uitkomt. E-learnings kunnen onderdeel zijn van een scholing of opleiding, maar kunnen ook losstaande modules zijn, zoals de E-learning Kindermishandeling. Voor de accreditatie wordt er gewerkt met een voltooiingspercentage of een percentage van kennisopname.

Wat is een webinar?

Een webinar is een (meestal) 1 uur durende live online bijeenkomst. Tijdens een webinar heeft u als deelnemer uw webcam en audio niet aan. Voor de accreditatie wordt er gewerkt met polls, een eindtoets en een evaluatie.

Wat is een online scholing?

Een online scholing is een live scholing met een docent en een technisch host. Soms ook een co-host. Tijdens een online scholing heeft u als deelnemer ook uw webcam en audio aanstaan. Tenzij de docent anders vermeld. Tijdens een online scholing wordt er met polls gewerkt. Vragen stellen kan door uw hand op te steken, het handje in ZOOM te gebruiken of uw vraag via de chat te stellen. We kunnen ook gebruik maken van Break Out Rooms en andere activiteiten om interactie te bevorderen.