Een compleet pakket voor de triagist op de post!

Adja Strijker
Een compleet pakket voor de triagist op de post!

Wij hebben een compleet pakket ontwikkeld voor de triagist op de post. Op basis van onze eigen ervaring en de marktontwikkelingen hebben wij besloten om een verfrissend pakket aan u aan te bieden. Dit pakket ontzorgt de verantwoordelijke binnen de post en is aan te passen aan uw eigen wensen. Onderstaand is een opsomming te zien van onze mogelijkheden.

 

1) 7 januari 2019 start de brancheopleiding tot triagist

De startdatum van de opleiding is maandag 7 januari 2019, zodat de deelnemers in juni klaar zijn voor het landelijke examen. Onze opleiding wordt ondersteund door een Digitale Leeromgeving (DLO), waardoor er veel ruimte is voor de eigen manier van leren. Natuurlijk blijven de klassikale lessen ook bestaan, want vaardigheden oefenen lukt beter samen. Interesse in een vrijblijvende demonstratie van het DLO? Dat kan zeker!

Wist u dat we ook een opleiding aanbieden voor triage in de huisartsen-dagpraktijk?

2) Banden luisteren

Om u te ontzorgen bieden we de service om de banden van uw triagisten te luisteren en hen persoonlijk te coachen. Dat kost u €1.125,- en scheelt gedoe!

3) E-portfolio

Het is prettig om een overzicht te hebben van de opleidingen en na- scholingen van uw werknemers. Dat kan in ons E-portfolio (ook handig voor doktersassistenten) die het eerste jaar gratis is. Na het eerste jaar betaald u €100,- per deelnemer per jaar. Het helpt u om werknemers te ondersteunen in hun ontwikkeling, uit te dagen en te behouden op de post. Natuurlijk bieden we u een overstapservice, want Leerpunt KOEL ontzorgt u graag. Nieuwsgierig? U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een digitale demonstratie van het E-portfolio.

4) Nascholen

Ook als triagist is niemand uitgeleerd. Daarom bieden we verschillende nascholingen aan, die natuurlijk opgenomen worden in het E-portfolio na afronding. Benieuwd naar interessante scholingen voor uw post? Kijk onder incompany op onze website. 

5) De opleiding tot auditor

Leerpunt KOEL biedt ook de opleiding tot auditor aan. Daarmee kunt u uw werknemers nog meer uitdaging bieden. Ook komt het de kwaliteit van de traige op uw post ten goede. Een andere uitdagende opleiding voor de post is onze Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH).

 

Wilt u meer informatie, vragen over prijzen of een demonstratie van ons E-portfolio en onze Digitale Leeromgeving (DLO)? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Monique Pastoor via 078-6193068 (optie 2) of mail naar m.pastoor@leerpuntkoel.nl.