Leerpunt KOEL aanwezig op het NTS-Congres

Adja Strijker

Dit jaar is Leerpunt KOEL wederom vertegenwoordigd op het NTS-Congres op 4 april in Nieuwegein. Jolijn van de Bovenkamp zal vanwege het grote succes vorig jaar de workshop 'Patiënt Journey 2.0' verzorgen. Natuurlijk met nieuwe inhoud, zodat ook de deelnemers van vorig jaar opnieuw kunnen aanschuiven.

Komt u bij de stand langs?

We zijn natuurlijk ook aanwezig met een stand. Daar vertellen we u graag over onze ontwikkelingen op het gebied van triage op de huisartsenpost. We leggen dit jaar de focus op het ontzorgen van de managers. Dat doen we met ons triagepakket en via ondersteuning bij een opleidingsjaarplan. Natuurlijk hebben we ook informatie over de SOH-opleiding en andere nascholingen bij ons. Komt u bij ons langs?

Vorig jaar verlootten we een I watch onder de aanwezigen. Deze was zo gewild dat we het dit jaar opnieuw doen! Bent u erbij?

Voor managers, directie en opleidingscoördinatoren bieden we de mogelijkheid om in de pauzes een afspraak te maken met onze accountmanager Monique Pastoor via m.pastoor@leerpuntkoel.nl.