Huisartsenreizen naar Sardinië, Rockanje (en Dimaro)

Adja Strijker

Huisartsenreizen naar Sardinië, Rockanje (en Dimaro)

Leerpunt KOEL organiseert al jaren nascholingsreizen voor huisartsen in de zomer, de winter en het najaar. Even ertussenuit en genieten, maar wel afgewisseld met nuttige scholingen. 

De zomerreis naar Sardinië komt al snel in zicht. Er zijn nog plekken beschikbaar in de reis van 22 tot 29 september 2018. Natuurlijk mag uw partner, vriend of vriendin mee voor een vriendenprijsje! Buiten de scholingsuren is er immers genoeg ruimte voor vrijetijdsbesteding. 

Vindt u een week te lang? Dan kunt u in 3 dagen Rockanje ook 15 accreditatie punten verdienen. Even lekker weg van de hectiek van alle dag, met collega’s onder elkaar. Van 3 tot 5 oktober 2018 verblijft u aan het strand in Badhotel Rockanje. Ook zeker een aanrader voor waarnemers! 

Iets verder op de planning staat de wintersportreis naar Dimaro. Wilt u een actieve vakantie afwisselen met het behalen van accreditatiepunten? Noteer dan 13 tot 19 januari 2019 vast in uw agenda. Een echte aanrader voor de hele praktijk! Teambuilding was nog nooit zo gezellig! Meer informatie volgt spoedig. 

 

Summerschool voor doktersassistenten 

Uw assistent wil natuurlijk ook nuttig nazomeren. Speciaal voor doktersassistenten organiseert Leerpunt KOEL de Summerschool. Hierin worden de meest geslaagde onderwerpen van het afgelopen jaar nogmaals aangeboden:

Er komt een man bij de dokter

Ziekte van Lyme

Recht en gezondheidszorg

Hoesten en proesten

Klinische les laboratoriumwaarden

Problemen met poepen bij kinderen 
 

Meer nieuws

Nascholing aan de Maas