Post MBO-opleiding bij Leerpunt KOEL en DOKh!

Adja Strijker

Misschien heb je het al gelezen in het vakblad 'De doktersassistent'; Leerpunt KOEL en DOKh hebben al hun erkende kwalitatieve opleidingen ondergebracht bij ‘Post-MBO opleidingen voor doktersassistenten’. Post-MBO opleidingen zijn hoog gewaardeerde, gecertificeerde opleidingen die doktersassistenten klaarstomen voor specifieke functies in de huisartsenpraktijk. Iets voor jou? Leerpunt KOEL en DOKh bieden de volgende Post-MBO opleidingen:

  1. SOH, Spreekuur Ondersteuner Huisarts (Leerpunt KOEL) 
    Leer 15 specifieke klachten behandelen, zodat jij een eigen spreekuur kan draaien. Kijk in ons nascholingsaanbod voor de actuele startdata. 
  2. MOH, Management Ondersteuner Huisarts (Leerpunt KOEL) 
    Met kennis over financieren, beleid en personeel kun je de praktijk een stap verder helpen. Kijk in ons nascholingsaanbod voor de actuele startdata. 
  3. TOH, Triage Ondersteuner Huisarts (Leerpunt KOEL)
    Als specialist in triageren weet jij de juiste zorg voor patiënten in te schakelen. Dat geeft rust in de praktijk. Kijk in ons nascholingsaanbod voor de actuele startdata. 
  4. CVRM Ondersteuner Huisarts (DOKh)
    Met jouw kennis en kunde neem je voorbehouden handelingen uit handen van de huisarts. Kijk hier voor meer informatie over de opleiding.
  5. Vrouwenspreekuur Ondersteuner Huisarts (DOKh)
    Zelfstandig de meest voorkomende klachten kunnen afhandelen maakt jou een belangrijk aanspreekpunt voor vrouwen. Kijk hier voor meer informatie over de opleiding.

Voor de folders van de MOH, TOH en SOH verwijzen we je graag naar onze boekenplank.