KOEL vertegenwoordigd op het NTS Congres

Adja Strijker

Triagisten kennen en kunnen de SOH!

Leerpunt KOEL was dit jaar weer met een stand en een workshop vertegenwoordigd op het NTS Congres. De meeste bezoekers bleken Leerpunt KOEL al te kennen vanwege onze SOH-opleiding. Goed om te merken dat we onszelf daarmee ook onder triagisten behoorlijk onderscheiden van andere opleiders. De SOH opleiding valt sinds deze maand trouwens onder de kwalitatieve POST-MBO opleidingen voor doktersassistenten. Onder de nieuw opgedane contacten verloten we een Michael Kors Smartwatch. Angelie van den Ende van de post SHR Leiden e.o. was de gelukkige winnaar!

Angelie van den Ende van de post SHR Leiden e.o. als gelukkig winnaar van de Smartwatch!

Een digitaal kijkje in de opleiding tot Triagist op de huisartsenpost

Wij zagen het NTS Congres als hét moment om iedereen te vertellen over onze brancheopleiding tot triagist op de huisartsenpost. Nu weten nog meer mensen dat wij deze opleiding op een verfrissende en blended variant aanbieden. Het publiek kon een kijkje nemen in de bijbehoordende Digitale Leeromgeving (DLO) en het E-portfolio. Dit leverde positieve reacties op! Op 21 mei start de eerstvolgende opleiding. De congresbezoekers verzamelden flink folders en ook de pleisterplakdoosjes gingen als warme broodjes over de toonbank. 

De toekomst van de spoedzorg: één centraal contactpunt

Tijdens de workshop 'Toestandsbeeld van werken in de spoedzorg' bleek dat het kennen van elkaar, elkaars werk en elkaars taal binnen de verschillende domeinen van spoedzorg nog veel meerwaarde kan opleveren. En het toekomstbeeld van de spoedzorg? Dat er één centraal punt is waar de patiënt terecht kan, met een digitaal toestandsbeeld van zichzelf. Dat zou voor iedereen het beste zijn!

Lineke Post tekende het werken in de spoedzorg, met de input van de deelnemers aan de workshop.