Komt u ook naar de huisartsenbeurs?

Deze huisartsenbeurs staat voor Leerpunt KOEL in het teken van ‘alle ballen in de lucht houden’. Hiermee wordt u als zorgverlener immers dagelijks geconfronteerd. Het wordt steeds drukker in de huisartsenpraktijk en er wordt veel van u verwacht. Hoe kunt u zorgen dat u en uw assistenten alles kunnen bolwerken zonder steken te laten vallen?

Leerpunt KOEL helpt u graag om alle ballen in de lucht te houden. Dit doen we door de opleidingen Spreekuur Ondersteuner Huisarts (SOH) en Management Ondersteuner Huisarts (MOH) aan te bieden voor de doktersassistenten. Daarnaast is een goede triage van onmiskenbare waarde. We leveren dan ook niet voor niets de opleiding triage op de dagpraktijk. Deze is ook (in verkorte versie) op maat in te kopen als praktijk. 

Als huisarts moet u natuurlijk ook niet vergeten bij te scholen. Dat kan bij ons tijdens de gewilde Winter- en Zomernascholingsreizen naar prachtige bestemmingen waar u tegelijk kunt genieten en bijscholen. 

Heeft u andere speerpunten dit jaar of loopt u ergens tegenaan? Dan zijn wij er natuurlijk ook om op maat advies en scholing te geven. 

‘Alle ballen in de lucht houden’ doen we op 7 april letterlijk bij onze stand, rechts achterin hal 7. Benieuwd? Kom dan vooral kijken! 

Zaterdag 7 april 9.00-17.00
Jaarbeurs Utrecht 
www.huisartsbeurs.nl