Vacature: Intern Account Manager

Gonnie Swanenberg
Vacature: Intern Account Manager

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Leerpunt KOEL levert geaccrediteerde (na)scholing en vervolgopleidingen aan professionals en organisaties in de eerstelijnszorg in Nederland. De grootste doelgroep zijn de doktersassistenten. Daarnaast organiseren we nascholingen voor huisartsen, praktijkondersteuners, triagisten en verloskundigen. Leerpunt KOEL organiseert deze nascholingen op een onafhankelijke manier. We krijgen geen geld van farmaceutische bedrijven en kunnen dus objectief zijn. Daarnaast hebben we echt verstand van zaken. Onze docenten, ontwikkelaars en ondersteuners zijn zelf huisarts, praktijkassistent, triagiste, verloskundige et cetera en kennen de moderne beroepspraktijk en zorgconcepten van binnenuit. Verder ontwikkelen we onze (na)scholing vanuit de actualiteit en blijven we onze opleidingen en trainingen daaraan toetsen. Deze drie elementen zorgen ervoor dat onze nascholingen van hoge kwaliteit, eerlijk en toepasbaarder zijn voor professionals en beter aansluiten op de behoeften van patiënten en clienten.

Om onze maatwerk klanten nog beter van dienst te zijn, zijn we op zoek naar een Intern Account Manager. Dit is een geheel nieuwe functie die is ontstaan vanwege toenemende drukte. Dat betekent dat deze functie nog vorm moet krijgen en dat is met jouw kennis en kunde geef je daar mede vorm aan! 

Ben jij een doortastend type? Mooi. Want ‘proactief’ is wat ons betreft het sleutelwoord voor deze functie. Om te beginnen om de exacte vraag van de klant helder te krijgen. Jij vraagt door, adviseert over onze scholingen en opleidingen en achterhaalt de juiste informatie om offertes te kunnen opstellen.  

Wat we enorm aan jou waarderen: dat je uit jezelf de telefoon pakt. Om de klant te bellen die nog niet heeft gereageerd op de offerte. Of juist om te vragen hoe de scholing of opleiding bevallen is en of je verder nog iets kunt betekenen. Je benadert niet alleen onze bestaande klanten, maar gaat ook voortvarend te werk om nieuwe klanten te verwelkomen.  


Wil jij hier een steentje aan bijdragen? Kom dan ons team in Zwijndrecht versterken! 

Denk voor deze functie aan de volgende taken en verantwoordelijkheden: 

 • Up to date brengen en houden van het CRM-systeem 
 • Maken, uitbrengen en opvolgen van offertes 
 • Telefonisch en e-mail contact met (potentiële) klanten 

Jouw eigenschappen 

 • Je bent klantgericht 
 • Je kunt je mondeling en schriftelijk goed uitdrukken 
 • Je bent nauwkeurig 
 • Je kunt goed samenwerken 
 • Je staat open voor continue verbetering 
 • Je kunt denken in mogelijkheden 
 • Je kunt goed overzicht bewaren  
 • Je hebt oog voor detail  
 • Je bent creatief 


Wat bieden wij jou? 

Wij bieden een uitdagende kans om te werken bij één van de leukste werkgevers van Nederland. Samen met je KOELe collega’s vorm je een topteam. Je krijgt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid in een creatieve, open en informele organisatie met leuke collega’s.  

De arbeidsomvang bedraagt minimaal 32 uur per week. 


Enthousiast?  

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Gonnie Swanenberg via g.swanenberg@leerpuntkoel.nl