Verloskundige docenten gezocht! (vervuld)

Gonnie Swanenberg
Verloskundige docenten gezocht! (vervuld)

Deze vacature is inmiddels vervuld.

Word jij onze docent verloskundigen scholingen en scholingsvernieuwer?

Leerpunt KOEL staat volop in bloei. Als trendsetter in (na-)scholing van eerstelijns zorgprofessionals trekken wij steeds meer verloskundigen. Geweldig natuurlijk! 

Over de functie

Om iedereen die zich bij ons wil scholen een plekje te bieden, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons freelance verloskundigen docententeam. Ben, of ken, jij een ervaren verloskundige die zijn of haar kennis graag overdraagt op andere verloskundigen? 

Klinkt het geven en doorontwikkelen van zowel fysieke als digitale scholingen bovendien als een leuke extra uitdaging? Laat het ons horen!

Als docent van Leerpunt KOEL sta je niet alleen voor de klas, maar draag je ook rechtstreeks bij aan scholingsvernieuwing en de fundamenten van de zorgkwaliteit. 

We werken continue aan een compleet aanbod van fysieke scholingen, online trainingsmodulen en mengvormen tussen beide (blended learning), en onze armen staan wijd open voor enthousiaste docenten die ons kunnen helpen hieraan te bouwen. 

Je volgt als verloskundige nauw alle nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied en daar springen we als Leerpunt KOEL samen met docenten op in om scholingen te ontwikkelen voor verloskundigen.

Over Leerpunt KOEL

Leerpunt KOEL is een kleine, hechte organisatie die gekenmerkt wordt door een dynamische werksfeer en een sterk teamgevoel. Ons handelsmerk is integere, onafhankelijke en geaccrediteerde kwaliteitsscholing voor en door mensen uit de praktijk. We treden buiten gebaande paden en bieden diensten die echt iets toevoegen voor de praktijk.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met:

Gonnie Swanenberg
g.swanenberg@leerpuntkoel.nl