Vacature triagedocent/scholingsvernieuwer

Adja Strijker

Word jij onze nieuwe triagedocent/scholingsvernieuwer?

Leerpunt KOEL staat volop in bloei. Dé trendsetter in (na-)scholing van (para-)medische zorgprofessionals trekt steeds meer doktersassistenten en verpleegkundigen die er graag hun triageopleiding willen volgen. Geweldig natuurlijk!
 

Over de functie

Om iedereen die zich bij ons wil scholen een plekje te bieden, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons freelance triagedocententeam. Ben of ken jij een ervaren triagist die zijn of haar kennis graag overdraagt op triagisten in opleiding of medisch studenten? Klinkt het geven en doorontwikkelen van zowel fysieke als digitale scholingen bovendien als een leuke extra uitdaging? Laat ons dan van je horen!

Als docent van Leerpunt KOEL sta je niet alleen voor de klas, maar draag je ook rechtstreeks bij aan scholingsvernieuwing en de fundamenten van de zorgkwaliteit vanuit de huisartsenposten en -praktijken. Momenteel werken we hard aan een compleet aanbod van fysieke scholingen, online trainingsmodulen en mengvormen tussen beide (het zogenaamde blended learning), en onze armen staan wijd open voor docenten die ons kunnen helpen hieraan te bouwen.
 

Over ons

Leerpunt KOEL is een kleine, hechte organisatie die gekenmerkt wordt door een dynamische werksfeer en een sterk teamgevoel. Ons handelsmerk is integere kwaliteitsscholing voor en door mensen uit de praktijk. Wij treden buiten gebaande paden en bieden diensten die echt iets toevoegen voor de praktijk.

We kunnen ons voorstellen dat je erg nieuwsgierig bent geworden. Als dat zo is, tag dan dit bericht, of neem contact met me op via g.swanenberg@leerpuntkoel.nl. Ik hoor graag van je!

 

Met vriendelijke groet,

Gonnie Swanenberg
Directeur Leerpunt KOEL