VET KOEL leefstijlcongres uitgesteld

Adja Strijker

VET KOEL leefstijlcongres uitgesteld

Als voorzorgsmaatregel in verband met het Coronavirus heeft Leerpunt KOEL besloten om het VET KOELe doktersassistentencongres van 19 maart uit te stellen naar 17 september.
 
De deelnemers aan het congres (doktersassistenten) vormen de onmisbare eerste linie in de zorg voor zieken. Als we dus op één beroepsgroep zuinig moeten zijn, is dat wel op deze doelgroep. En hoewel we ontzettend veel zin hadden in deze dag vol inspiratie, kennis en collegiale contacten, lijkt het ons op dit moment niet verantwoord om zoveel doktersassistenten bij elkaar te brengen en bloot te stellen aan de kleine maar onmiskenbare kans dat net dit congres een verspreidingshaard blijkt te zijn. Vandaar met tegenzin dit moeilijke besluit tot uitstel. 

Met vriendelijke groet,

Gonnie Swanenberg
Directeur Leerpunt KOEL
 

(Na)scholingen en opleidingen op locatie gaan door

Wij gaan door met de fysieke (na)scholingen en opleidingen bij Leerpunt KOEL en op externe locaties. Dat doen we conform de RIVM-richtlijnen en maatregelen van de overheid.

Mocht een scholing toch geannuleerd worden, dan stellen we u tijdig op de hoogte per mail. Daarvoor hoeft u niet zelf contact op te nemen.