Leerpunt KOEL ontzorgt de huisartsenpost

Mieke van Dijk

Op de huisartsenpost wilt u optimale zorg leveren. Dat vraagt een geoliede organisatie en gekwalificeerde medewerkers. Als die twee zaken toch eens vanzelfsprekend waren...


Leerpunt KOEL organiseert opleidingen en nascholingen. Maar daarmee houdt ons aanbod niet op. We bieden een scala aan aanvullende maatwerkdiensten om uw huisartsenpost te ontzorgen en ondersteunen bij het personeels- en triagekwaliteitsbeleid. Zonder omkijken daarnaar, kunt u uw volle aandacht richten op uw kernactiviteit: de ANW-zorg zelf! 

Samen met u zoeken we uit wat uw post nodig heeft, om vervolgens af te stemmen hoe we u daarmee kunnen helpen. Dat kan bijvoorbeeld door de inzet van een opleidingsfunctionaris, de opleiding van triagisten en/of medisch studenten, bij– en nascholing, audits en coaching- en leertrajecten.

Nieuwsgierig op welke manier wij uw post kunnen ontzorgen? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact op met Monique Pastoor via m.pastoor@leerpuntkoel.nl. Bekijk hier de volledige flyer over ons ontzorgpakket.

Klik hier voor groter beeld.

(Na)scholingen en opleidingen op locatie gaan door

Wij gaan door met de fysieke (na)scholingen en opleidingen bij Leerpunt KOEL en op externe locaties. Dat doen we conform de RIVM-richtlijnen en maatregelen van de overheid.

Mocht een scholing toch geannuleerd worden, dan stellen we u tijdig op de hoogte per mail. Daarvoor hoeft u niet zelf contact op te nemen.