SOH Hercertificering - KennisApp 2021-2022

Hercertificeringsmodule voor SOH'ers

Met de SOH Hercertificering KennisApp krijg je 6 maanden lang, dagelijks een aantal vragen voorgelegd over alle SOH ingangsklachten, vaardigheden en leerlijnen.

De KennisApp zorgt voor een regelmatige korte herhaling van je SOH-kennis. Door de herhaling wordt kennis beter opgeslagen in het langetermijngeheugen. Zo kun je al je SOH-kennis opfrissen én verdien je 4 accreditatie- en hercertificeringspunten als SOH. Het is een andere, maar leuke manier van leren! Je kunt de vragen op elk tijdstip van de dag beantwoorden via je mobiel, laptop of tablet.

De KennisApp genereert elke dag maximaal 10 vragen die je kunt doen, maar dit is niet verplicht. Het beantwoorden van de vragen duurt gemiddeld zo'n 5 tot 10 minuten. Een dag of meerdere dagen overslaan mag altijd mits je binnen 6 maanden maar een kennisopname van 70% hebt gehaald.

Bij een kennisopname van 70% worden de accreditatiepunten toegekend. Jouw voortgang kun je volgen via de KennisApp. Daarnaast kun je zelf instellen hoe vaak je herinneringen krijgt en hoeveel vragen je hierbij wilt beantwoorden.
 

Nieuwsgierig?

Klik dan hier om een demo van de KennisApp te volgen.

Let op: voor deze demo hoef je jezelf NIET te registreren. Dit betekent dat je resultaten niet opgeslagen worden en je dus ook geen eventuele voortgang van je kennisopname kunt zien. Wanneer je een betaalde versie van de KennisApp gaat volgen, zie je deze resultaten wel en krijg je ook reminders voor herhalingen.

Lees meer

Opleidingsinformatie

  • Doktersassistenten, Triagisten
  • Dinsdag 31 December 2024
  • Thuis - Live online learning
  • 00.00 - 00.00 uur
  • 4 accreditatiepunten
  • € 335,00
Beschikbaarheid: nog 89 plaatsen
Aanmelden volgende scholing Naar winkelwagen

Omschrijving

De KennisApp bestaat uit 275 vragen. Fout beantwoorde vragen worden vaker herhaald dan vragen die goed beantwoord zijn. Als je een vraag meerdere malen goed beantwoord hebt, wordt deze gerekend tot jouw opgenomen kennis en wordt het percentage van de kennisopname verhoogd. Bij een kennisopname van 70% worden de accreditatiepunten toegekend. Maar misschien lukt het je wel om een kennisopname van 100% te behalen!

Download de app van aNewSpring om de KennisApp op je smartphone (iOS of Android) te kunnen gebruiken.
Nieuwsgierig? Klik dan op deze link om een demo van de SOH – Hercerificering - KennisApp te volgen.

Leerdoelen

  • Herhaling en training kennis van de SOH-leerlijnen
  • Herhaling en training kennis van de SOH-ingangsklachten
  • Herhaling en training kennis van de SOH-vaardigheden
  • Toepassen van SOH-kennis bij diverse vraagvormen waardoor de kennis op verschillende manieren ingezet moet worden.

Iedere dag genereert de kennisapp maximaal 10 persoonlijke herhalingsvragen. Het beantwoorden van deze vragen kost je 5-10 minuten en zo heb je ongemerkt je dagelijkse kennis-update weer gehad. Vanuit een basis van 275 vragen.

 

Toelatingseisen

Deze hercertificering KennisApp is bedoeld voor doktersassistenten die de SOH-opleiding hebben afgerond. 

Een SOH moet iedere 2 jaar 6 punten halen om het behaalde SOH diploma te verlengen. 2 van deze punten worden behaald met het volgen van de (verplichte) Basismodule. 4 van deze punten worden behaald met het volgen van deze KennisApp. Op deze manier kan de professionele ontwikkeling aangestuurd worden op persoonlijke interesses en leervoorkeuren. 

 

Veelgestelde vragen

Wanneer krijg je de 4 accreditatiepunten toegekend? 

Je krijgt 4 accreditatiepunten toegekend wanneer je een kennisopname van minimaal 70% behaald hebt. De behaalde kennisopname zie je staan als je de KennisApp opent. Nadat je een kennisopname van 70% behaald hebt kun je uiteraard verder gaan met de KennisApp. Wellicht lukt het je wel om een kennisopname van 100% te halen in 6 maanden! 

Hoe kan ik de KennisApp gebruiken?

Je kunt de KennisApp gebruiken vanaf een computer, tablet en smartphone. Op een tablet en smartphone kun je hiervoor de app van aNewSpring downloaden. De app stuurt je dan herinneringen (hoe vaak stel je zelf naar wens in) voor je dagelijkse portie vragen. Bij de app wordt je gevraagd om de omgevingslink in te vullen, dat is: https://koel.anewspring.nl/

Wat is een KennisApp?

De KennisApp genereert elke dag maximaal 10 persoonlijke herhalingsvragen, want herhaling is de remedie tegen vergeten. Het beantwoorden van deze vragen kost je 5-10 minuten en zo heb je ongemerkt je dagelijkse kennis-update weer gehad. Als een vraag meerdere keren achter elkaar goed beantwoord is, wordt deze kennis gerekend tot jouw opgenomen kennis en wordt de vraag niet meer herhaald.

Wat is aNewSpring?

aNewSpring is het platform waarin Leerpunt KOEL diverse digitale leerproducten aanbiedt. De KennisApp is één van deze producten, maar via dit platform bieden we ook e-learning modules en een digitale leeromgeving als aanvulling op onze trainingen aan.

Ben ik verplicht om de KennisApp elke dag te gebruiken of kan ik (bijvoorbeeld) ook een dag of weekend overslaan?

De KennisApp genereert elke dag 10 vragen die je kunt doen, dit is echter NIET VERPLICHT. Een dag (of meerdere dagen) overslaan mag echter altijd! Houdt alleen wel in de gaten dat je binnen 6 maanden een kennisopname van 70% behaalt om de 4 accreditatiepunten toegekend te krijgen. Je kunt zelf instellen op welke dagen in de week je herinneringen van de KennisApp krijgt.