EKC-symposium 2019 - Een verrassende koers met uw toetsgroep

Thema van de bijeenkomst is dit jaar ‘Een verrassende koers met de toetsgroep’.Het EKC-symposium biedt een verfrissende scholing, met speelse werkvormen en technieken uit de theaterwereld, die u kunt inzetten om de dynamiek en betrokkenheid binnen uw toetsgroep tot ongekende hoogte te brengen.

De scholing wordt gegeven door Gijs Meeusen, een door de wol geverfd docent en tevens de oprichter van Artesc. Artesc is het beste te omschrijving als een groeiend platform van creatieve denkers en conceptontwikkelaars, dat ernaar streeft dat mensen met kennis - zoals wetenschappers en docenten - hun kennis en inzichten effectiever leren overbrengen op een groter publiek. Het platform bestaat uit acteurs, regisseurs, componisten en (toneel)schrijvers, die ieder hun eigen creatieve specialismen inbrengen bij het inspireren en engageren van een publiek.

Tijdens het symposium maakt Gijs Meeusen ons deelgenoot van een vernieuwende manier van presenteren en interactie aanzwengelen, met als doel dat u naar huis gaat met frisse en sprankelende ideeën om het beste naar boven te halen tijdens de intercollegiale toetsing.

Het symposium vindt plaats op een boot, tegen de unieke achtergrond van de Rotterdamse haven. Al met al een programma en locatie om u aan te laven.

Lees meer

Opleidingsinformatie

Beschikbaarheid: nog 31 plaatsen
Aanmelden volgende scholing Naar winkelwagen

Omschrijving

Voor wie is het symposium bedoeld?

  • Voor alle EKC´en uit de regio.
  • Ook een EKC uit een andere regio is van harte welkom!

Het symposium vindt plaats op Boot10, waarvan de vaarroute langs de indrukwekkende skyline van Rotterdam voert, met highlights als de SS Rotterdam, de Euromast, Hotel New York en uiteraard de Erasmusbrug. We dineren samen, met onderwijl een rondvaart.

 

Programma

14.30 uur

Inloop

15.00 uur

Afvaart met Boot10, waarna welkomstwoord en presentatie door PAM Arne Deijl

15.30-17.30 uur

Artesc-scholing deel 1 door Gijs Meeusen

17.30-18.30 uur

Diner, terwijl de boot langs de highlights van Rotterdam vaart

18.30-20.30 uur

Artesc-scholing deel 2 door Gijs Meeusen

20.30 uur

Terugkeer en aanmeren op de Plantage

21.00 uur

Einde