KOEL E-portfolio

Het KOEL E-portfolio is eigendom van de SOH of triagist. Het geeft regie aan eigen ontwikkeling en is daarnaast leuk, praktisch en toegankelijk. Het KOEL E-portfolio kan gevuld worden met álle genoten opleidingen, scholingen en activiteiten (ook niet genoten bij Leerpunt KOEL).

De deelnemer kan:

  • Curriculum Vitae en diploma’s uploaden
  • Reflectie verslagen/ 360 gr feedback uploaden
  • Gewerkte uren accorderen
  • Gestelde competenties in zien en afvinken nadat de manager of opleider deze heeft vrijgegeven
  • Rondom triage: triagegesprekbanden beluisteren en mede beoordelen
Lees meer

Opleidingsinformatie

  • Doktersassistenten, Triagisten
  • Binnenkort bekend
  • € 100,00
Beschikbaarheid: nog 100 plaatsen
Aanmelden volgende scholing Naar winkelwagen

Omschrijving

Toegang verlenen aan derden
Binnen het E-portfolio kan de SOH of triagist toegang verschaffen aan verschillende professionals zoals de verantwoordelijke manager, opleider of auditor.

Voor de manager
Het KOEL E-portfolio is ook een HRM-tool voor de verantwoordelijk manager, wanneer door de eigenaar toestemming wordt verleend. De manager heeft dan inzage in de geüploade documenten en beoordelingen, Het KOEL E-portfolio kan worden gekoppeld aan alle HR-systemen en communiceert met InterShift (gewerkte uren in portfolio), InterShift COURSE (geaccrediteerde scholingen) en Calibris (aanvraag tot LKT, diploma en herregistratie voor triagisten inclusief benodigde bestanden en gegevens). Bij de overstap naar het KOEL E-portfolio biedt Leerpunt KOEL u een gratis overstapservice. Wanneer de eigenaar of werkgever onverhoopt een ander E-portfolio wil gaan gebruiken, is het inlezen van het KOEL E-portfolio geen enkel probleem.

Voor de opleider
De opleider kan na toestemming inzage krijgen in de kwalificaties van de doktersassistent of triagist. Deze bevoegdheid is nodig om nodige documenten aan te leveren bij Calibris. De deelnemer en manager krijgen hier automatisch bericht van.

Voor de auditor telefonische triage
De auditor kan na toestemming toegang krijgen tot het beoordelingsgedeelte om triage gespreksbanden te beoordelen. De vragenlijst van InEen wordt hierbij gehanteerd.

Kosten
Het portfolio is het eerste jaar kosteloos. Daarnaast bieden we in periode tot eind april 2019 een gratis overstapservice aan.
Na het eerste jaar kost het E-portfolio €100,- deelnemer per jaar.