KOEL E-portfolio voor Triagisten

Het eerste jaar is het portfolio gratis. Daarna kost het portfolio €100,- per persoon per jaar. 

Het KOEL E-portfolio is eigendom van de triagist. Het geeft regie aan eigen ontwikkeling en is daarnaast leuk, praktisch en toegankelijk. Het KOEL E-portfolio kan gevuld worden met álle genoten opleidingen, scholingen en activiteiten (ook niet genoten bij Leerpunt KOEL).

De deelnemer kan:

  • Curriculum Vitae en diploma’s uploaden
  • Reflectie verslagen/ 360 gr feedback uploaden
  • Gewerkte uren accoderen
  • Gestelde competenties inzien en afvinken nadat de manager of opleider deze heeft vrijgegeven
  • Rondom triage: triagegespreksbanden beluisteren en mede beoordelen
Lees meer

Opleidingsinformatie

  • Doktersassistenten, Triagisten
  • Binnenkort bekend
  • € 100,00
Beschikbaarheid: nog 100 plaatsen
Aanmelden volgende scholing Naar winkelwagen

Omschrijving

Toegang verlenen aan derden
Binnen het E-portfolio kan de triagist toegang verschaffen aan verschillende professionals zoals de verantwoordelijke manager, opleider of auditor.

Toegang verlenen aan de manager
Het KOEL E-portfolio is ook een HRM-tool voor de verantwoordelijk manager, wanneer door de eigenaar toestemming wordt verleend. De manager heeft dan inzage in de geüploade documenten en beoordelingen. Het KOEL E-portfolio kan worden gekoppeld aan alle HR-systemen en communiceert met InterShift (gewerkte uren in portfolio), InterShift COURSE (geaccrediteerde scholingen) en Calibris (aanvraag tot LKT, diploma en herregistratie voor triagisten, inclusief benodigde bestanden en gegevens). Bij de overstap naar het KOEL E-portfolio biedt Leerpunt KOEL u een gratis overstapservice aan. Wanneer de eigenaar of werkgever onverhoopt een ander E-portfolio wil gaan gebruiken, is het inlezen van het KOEL E-portfolio geen enkel probleem.

Toegang verlenen aan de opleider
De opleider kan na toestemming inzage krijgen in de kwalificaties van de doktersassistent of triagist. Deze bevoegdheid is nodig om nodige documenten aan te leveren bij Calibris. De deelnemer en manager krijgen hier automatisch bericht van.

Toegang verlenen aan de auditor telefonische triage
De auditor kan na toestemming toegang krijgen tot het beoordelingsgedeelte om triage gespreksbanden te beoordelen. De vragenlijst van InEen wordt hierbij gehanteerd.

Kosten
Het portfolio is het eerste jaar kosteloos voor triagisten die de opleiding bij KOEL genoten hebben. Na het eerste jaar kost het E-portfolio €100,- per deelnemer per jaar. Mocht u het portfolio willen gebruiken zonder dat u de opleiding bij KOEL genoten hebt, betaalt u €178,- per jaar.